Μαζί μάς ξεσκίζετε

Ο επί 40 χρόνια εκλεκτός του αριστερού λαού Κουβέλης ορκίζεται στον Μαρξ και στον Λένιν του να  συμμετέχει σε ακόμη μία κυβέρνηση ευρωπαϊκών αξιών. Στο μεταξύ οι συντάξεις και οι μισθοί έχουν εισπραχθεί στο ακέραιο, τα καρότσια στα σούπερ μάρκετ να είναι τίγκα στο καταναλωτικό όργιο και να ακούς  από τους έχοντες την πλαστική καρτούλα για πληρωμή, φαμφαρώδεις λόγους για το πώς τίποτε δεν αλλάζει και όλοι οι πολιτικοί ίδιοι είναι. 
Το φινάλε της συζήτησης μεταξύ "ταλαιπωρημένων" Ελλήνων να καταλήγει πάντα στο ότι η ψήφος είναι υποχρέωση του πολίτη για να αλλάξουν τα πράγματα..."Ίσως με έναν Λαφαζάνη να δούμε άσπρη μέρα"!!!
Και καθώς τα τιγκαρισμένα πορτ παγκάζ των ευρωπαϊκών καινούργιων τους αυτοκινήτων στενάζουν από σολωμό Καναδά, φιλέτο καγκουρό Αυστραλίας, τορτίγια Ισπανίας, λάδι σόγιας Κίνας, ζυμαρικά Ιταλίας, μοσχάρι Γαλλίας, χοιρινό Ολλανδίας και σαλάμια Γερμανίας είσαι σίγουρος ότι ο Κουβέλης και οι συνάδελφοί του είναι το λιγότερο κακό που έχεις πάθει στην ζωή σου. 
Τουλάχιστον αυτόν δεν τον βλέπεις αναγκαστικά και δεν τον ανέχεσαι στην ουρά με ένα πάκο κωλόχαρτα με τιμή προσφορά 2,5 ευρώ τα 10 τεμάχια περικυκλωμένος από προδομένους καλοταϊσμένους ψηφοφόρους. Αυτούς που τελικά τίποτε δεν έπαθαν όσες φορές και αν έκοψαν το χέρι τους μετά την ψήφο αλλά έχοντας κόψει την δική σου ζωή σε φέτες χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Σχόλια